top of page

Nepromok pro motorkáře: nepostradatelný společník na cesty🤘

Dneska máme něco pro všechny motorkáře, kteří se nechtějí nechat limitovat deštivým počasím. Všichni to známe - vyrazíte za slunečného dne a najednou vás překvapí letní deštík....to je ještě pohoda, nejsme z cukru💪. Ale takový přívalový letní slejvák už umí zkazit náladu i těm největším tvrďákům.


Proto není vůbec na škodu mít s sebou vždy přibalený nepromok. Tento šikovný pomocník je na našem obchodě k dostání od předních motoznaček jako je švýcarské IXS nebo značka SHAD.



K čemu slouží nepromok?

Jak už název napovídá, nepromok je chytrou ochranou před deštěm. Máme k dispozici kalhoty, bundy, rukavice a návleky na boty. Oblékají se na oblečení, vyznačují se vysokou odolností vůči povětrnostním podmínkám, obsahují reflexní prvky a chytrými vychytávkami, díky nimž nepůsobí jako neforemné pytle. Takový kousek se rozhodně vyplatí mít vždy s sebou při delších cestách.

Jak vybírat nepromok

Zajímejte se také o materiálové složení. Cenově dostupnější modely jsou vyrobeny z nepromokavých textilií, které skvěle poslouží a dlouho vydrží, ale při delší jízdě mohou způsobovat zapařování zevnitř, protože nejsou prodyšné.

Kdo si připlatí za nepromoky z funkční membrány, získá vyšší kvalitu i komfort při cestování v dešti. Funkční materiály totiž skvěle odvádějí vlhkost zevnitř, ale membrána je náchylnější k poškození. Proto při výběru nepromoku zvažte několik klíčových faktorů, jako je primární využití a objem, který vám tato praktická vychytávka zabere na motocyklu nebo v zavazadlech.


Pro 100% komfort během deště nevynechejte nepromoky na boty a rukavice.


V každém případě je nepromok nepostradatelný kousek jak pro krátké vyjížďky, tak na pořádné motovýlety. S vhodně vybraným nepromokem se budete cítit pohodlně a bezpečně i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Navštivte náš obchod v JKMOTO Poděbrady a vyberte si ten pravý nepromok pro vás! 🔥


JKMOTO Poděbrady

Kovanická 118

Poděbrady


24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
LOGO_NOVÉ_BEZPOZADÍ.png

© 2024 JK moto & My Wash s.r.o., Brožíkova 284/8, Beroun-Závodí, 266 01 Beroun, IČO: 09110038 

bottom of page