top of page

Motorkářský ráj v Poděbradech. Zahájení II. motorkářské sezony

Aktualizováno: 24. 4.

Servis, prodejnu s motorkářskými potřebami, dobré jídlo a pití, možnost uskladnění motorek nebo tetovací salon. To vše najdou řidiči pod jednou střechou nedaleko kruhového objezdu v Poděbradech.


Tento malý velký ráj pro motorkáře vybudoval majitel areálu JKmoto Karel Josíf, motorkář srdcem i duší. „Vytvořit prostor, ve kterém by motorkáři našli vše na jednom místě, od servisu přes oblečení až po kérku, byl vždy můj sen. Za rok a půl intenzivní práce se mi ho podařilo proměnit ve skutečnost.“


Můžete prozradit, kdo přišel s nápadem pustit se do rekonstrukce prvorepublikové vili, ve které se JKmoto nachází. Kolik to stálo úsilí, a kdy se podařilo nápad zrealizovat?


Kolem této prvorepublikové vily jsem jezdil od dětství, protože jsem původně z Dymokur. Jsem motorkář srdcem i duší, a proto vytvořit prostor, ve kterém by motorkáři našli vše na jednom místě, od servisu přes oblečení až po kérku, byl vždy můj sen.


Jak si asi umíte představit, zrealizovat tento projekt vyžadovalo spoustu úsilí i času. Celý tento proces trval rok a půl intenzivní práce. Při rekonstrukci jsme se snažili zachovat původní funkcionalistickou architekturu a propojit ji s moderními prvky.


Jediné, co jsme v areálu museli dostavět, je jedno křídlo domu kvůli nájezdu motorek do servisu. Druhou zásadní věcí je zázemí pro bistro JKmoto, u kterého jsme tuto zimu přistavili i velké zastřešené sezení.



Nabízíte komplexní služby pro motorkáře, co vše u vás najdou?


Od otevření v dubnu 2023 nabízíme servis milovníkům jedné i dvou stop, obchod s moto oblečením, doplňky a bistro. V létě jsme přidali točenou zmrzlinu, stolní fotbálek a boxovací automat. Před příchodem zimy jsme rozšířili naše služby o možnost uskladnění motorek v zabezpečeném prostoru. Začátkem roku se k našemu týmu přidalo tattoo studio, které vede Martin Mišík. Je to prostě ráj pro motorkáře!


Pokud jde o servis, jaké služby nabízíte?


Poskytujeme motorkářům komplexní a kvalitní služby. Rozumíme tomu, že motorka není pro mnohé jen prostředkem dopravy, ale spíše životním stylem, koníčkem nebo nejlepším parťákem na cestách. My to totiž cítíme stejně.

Nabízíme diagnostiku, pneuservis, výměnu filtrů, výměnu oleje, servis brzdového systému, servis podvozku, opravy motoru, údržbu řetězu, kontrolu tlaku v pneumatikách a dokonce i opravy motocyklů po nehodě.

Nezaměřujeme se pouze na jeden typ motocyklu, jsme schopní zajistit opravu jakékoliv motorky.


Jaké další aktivity jsou spojené s vaším motodomem?


V sobotu 29.června 2024 u nás proběhne druhý ročník akce Na plnej plyn. Jedná se o setkání milovníků motorek, rockové hudby a dobrého jídla. Jsme v plném proudu příprav, tak nás sledujte na sociálních sítích.

Dále jsme hlavním partnerem závodníka Davida Kužely. Na sezonu 2024 jsme pro něj postavili úplně nový závodní stroj a věříme, že se mu bude dařit.


Chystáte nějakou akci na zahájení motorkářské sezóny?


Ano, první dubnový víkend, tedy 6. - 7. dubna oficiálně zahajujeme 2. sezonu JKáčka. V neděli bude pro návštěvníky připraveno dobré jídlo a pití a k tomu od 13:00 zahraje Ventil Rock. Zároveň ten den kolem našeho areálu vede trasa spanilé jízdy Harley-Davidson. Bude to přátelské setkání milovníků motorek, tak pokud mezi ně patříte, neváhejte dorazit!


24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
LOGO_NOVÉ_BEZPOZADÍ.png

© 2024 JK moto & My Wash s.r.o., Brožíkova 284/8, Beroun-Závodí, 266 01 Beroun, IČO: 09110038 

bottom of page